Yläkerta, vanhimmasta uusimpaan

Tämä on tammikuun alusta, yläkerrasta pääoven vastakkaisesta päädystä otettuna. Huomaa katossa olevat puhallusvillan muovitukset sekä letkut johdoille. Lattiaan on laitettu harvalaudoitus odottamaan lattialämmityksen asentamista

Tämä kuva on yläkerrasta ovelta, aivan vasemmalle jää porrasaukko

Porrasaukko syvine kuiluineen

 

Harvalaudoitusta yläkerrasta, huomaa katon edistyminen, villat on vuorattu "jemmaan" päädyissä. Lattiaan on asennettua äänieristeitä ja putkituksia lautojen väliin.

Lähikuva harvalaudotuksesta sekä sen sisuksista, huomaa talonomistajien kengät :)

 

Alakerta

Alakerrassa edetään hitaampaa vauhtia, yläkerrassa on tällä hetkellä pääprioriteetti.  Kuvissa näkyvät putkityöt sekä porraskäytävän seinävalu.

Kuva on otettu keskimmäisen oviaukon kohdalta ja tulevat sauna- sekä varastotilat jäävät taakse.

Kuva on otettu portaikosta, huomaa edistynyt työvaihe ja rakennttu väliseinän paikka.

 

Varaston ovea kohti otettu kuva putkituksista alakerran katonrajassa.

 

Vastakkaiseen suuntaan, eli alakerran päätyovea kohti otettu kuva viemäriputkista. Putket jotka menevät katosta läpi johtavat yläkerran kylpyhuoneeseen.

 

Takaisin yläkertaan ja eteenpäin urakassa

 

Nämä kuvat on otettu lattialämmityksen tekovaiheessa. Kuva on otettu oven vastakkaisesta päädystä, rappuset jäävät tässä kuvassa oikealle.

 

Tässä kuvassa ollaan lattialämmityksesä edetty sen verran eteenpäin että lattialämmitysjärjestelmän päälle ollaan saatu jo suojakerrosta. Huomaat sen ihan kuvan alalaidasta.

 

Kuva samasta vaiheesta, oven puolelta otettuna jotta projektin etenemisvaihe näkyisi selvemmin.

 

Koko lattialämmitysjärjestelmä on saatu "piilotettua"

Tadaa! Tämän hetken tilanne. kuva on hieman epäselvä ahkerien rakennusmiesten hapotettua hauiksensa. Se on otettu yläkerrasta ja päädyssä oleva makuuhuone on saanut väliseinän erottamaan sen olohuoneesta